Frituur 't Belfort

Winkelmandje

Afhalen
Beschikbare tijdsloten
Afhalen is mogelijk vanaf € 5,00.
Niet beschikbaar voor
x
Frituur 't Belfort
Totaal

Beschikbare tijdsloten

Hieronder kan u voor de geselecteerde datum zien welke tijdsloten nog beschikbaar zijn. U kan hier geen keuze maken. Na het invoeren van uw bestelling kan u het gewenste tijdslot selecteren (indien dit nog steeds beschikbaar is).

Logo We zijn gesloten. Frituur 't Belfort
WELKOM OP ONS NIEUWE BESTELPLATFORM?

We danken u van harte dat wij u als onze klant kunnen beschouwen.

KWALITEIT EN KWANTITEIT PRIMEERT! Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Wij bereiden onze frietjes, snacks, gerechten en hamburgers met de grootste zorg voor kwaliteit. Onze frietjes blijven onze grootste troef. Die worden samen met de vele frituursnacks gebakken in kwaliteitsvol plantaardig vet. Peter & Giovanni's eigen bereide gerechten zijn iets waar we zeer trots op zijn. Ze zijn één voor één bereid met verse producten. Proeven is een must! De verse hamburgers zijn ook niet meer weg te denken uit deze tijd. De hamburger wordt bij ons gebakken op de bakplaat en met het knapperige broodje en de vele garnituren is dit ook een lekkernij. Klanten die naar de frituur komen hebben meestal grote honger en niet teveel tijd. Daarom zorgen wij ervoor dat er steeds royale porties worden geserveerd en dit binnen een aanvaardbare wachttijd.

WEETJES:

Wij nemen geen telefonische bestellingen aan!

U KUNT WEL ONLINE BESTELLEN. Dit kan via https://frituurtbelfort.htonline.be via PC of Smartphone. Dan hoeft u niet te wachten en is uw bestelling klaar op een afgesproken uur. Graag minimum 15 minuten vóór afhaling bestellen aub.

Wij werken met de elektronische klantenkaart van JOYN. U kunt de app JOYN downloaden op uw smartphone. Wij leggen u met veel plezier de werkwijze uit. Er zijn mooie voordelen aan verbonden.

Hebt u klachten of suggesties? Hou u niet in deze ons te zeggen. Wij zijn steeds bereid te luisteren en ons te verbeteren. Dit kan ook via mail op belfortdiksmuide@outlook.be